Ramen, Sushi og Yakitori på New Koi Japanese Restaurant

En gruppe mænd, der lærte at tilberede autentisk japansk køkken, mens de arbejdede sammen på en wasabi-bar i Wyoming, bringer deres ekspertise og unikke tilbud til Midtvesten – med start i Hutchinson.
Koi Ramen & Sushi åbner den 18. maj hos det tidligere Oliver's på 925 Hutchinson E. 30th Ave. Det åbnede for blød åbning den 11. maj.
Delejer Nelson Zhu sagde, at en ny lokation også vil åbne den 8. juni i Salina, en mindre placering på 3015 S. Ninth St., og en ny placering i Wichita den 18. juli, som er en større placering på 2401 N. Maize Road.
Zhu, 37, og hans fire partnere driver i øjeblikket restauranter i Cheyenne, Wyoming og Grand Junction, Loveland, Colorado og Fort Collins, Colorado. Restauranten i Wyoming og Grand Junction har samme navn som restauranten i Hutchinson, men de andre har forskellige navne.
"Vi kørte for at finde placeringen i Kansas," sagde Zhu. "Hutchinson var vores første stop.Vi så bygningen og mødte vores udlejer, som gav os plads.”
Som navnet antyder, vil menuen indeholde ramen-stil-måltider og sushi. Den vil også byde på yakitori-forretter.
Chu sagde, at ramen er tilberedt i en autentisk japansk stil, en type hvede nudler kogt i et længe simret kød eller bouillon med grøntsagssmag. Restaurantens retter er hovedsageligt baseret på kylling, oksekød og svinekød, med nogle fisk og skaldyr og grøntsager.
Deres sushi vil være mere i overensstemmelse med amerikansk smag, sagde han. Det vil omfatte traditionel laks, tun, gulhale og ål, men med en saltere og sødere smag.
"Vi brugte autentiske og traditionelle ideer til at skabe vores nye stil," sagde Zhu. "Nøglen er i risen."
Koi, en fancy karpe, er i deres navn, men det er ikke på menuen, selvom det er i deres kunst. Det er et genkendeligt ord for deres navn, sagde Zhu.
Yakitori er spiddet kød, der er grillet over et trækulsbål og krydret i en flertrinsproces, sagde han.
Der vil være store japanske, amerikanske mærker og nogle lokale øl. De vil også servere sake, en alkoholisk drik lavet af fermenteret ris.
Holdet, ledet af Zhu og partneren Ryan Yin, 40, har forvandlet rummet i løbet af de sidste to måneder. De forvandlede det fra en sportsbar med vestligt tema til en åben restaurant med asiatisk tema, med blonde trævægge, sort høj -borde og kabiner dækket af farverig asiatisk kunst.
Restauranten har plads til omkring 130 personer, inklusive et baglokale, der kan være åbent i weekender eller store forsamlinger.
De købte noget nyt udstyr, men køkkenet var for det meste klar, så ombygningen ville koste omkring $300.000, sagde Zhu.
I første omgang vil de have 10 ansatte, sagde Zhu. De træner kokke på en restaurant i Colorado.
Partnerne er alle kinesiske og har været engageret i japansk køkken i mere end 10 år og udviklet deres egen smag.
"Denne type restaurant er meget populær i storbyer," sagde Zhu. "Den vokser i popularitet i Midtvesten, men der er ingen ramen-butikker.Vi vil gerne bringe det til de lokale.”
"Vores priser vil være meget rimelige, fordi vi vil have flere kunder end en lille, eksklusiv restaurant," sagde Zhu. "Og vi ønsker at være her i 30 år eller mere."


Indlægstid: 18. maj 2022

Abonner på vores nyhedsbrev

For forespørgsler om vores produkter eller prisliste, bedes du efterlade din e-mail til os, og vi vil kontakte os inden for 24 timer.

Følg os

på vores sociale medier
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram-linje
  • Youtube-fyld (2)